Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
headerqglobal

Vår digitala scoring- och testplattform Q-global

Q-global är vår digitala plattform för administrering, scoring och sammanställning av resultat. På Q-global finns alla våra nya skattningsskalor och även en digital version av Raven's 2. Du når Q-global via din webbläsare på datorn eller iPad. 

Vilka skattningsskalor och test finns på Q-global?

Nedan kan du ta del av utbudet av skattningsskalor och test som finns på Q-global.

Missa inte --> 

Webbinarium om våra senaste skattningsskalor på Q-global

Välkommen till ett gratis webbinarium om våra senaste digitala skattningsskalor på plattformen Q-global. På det här webbinariet kommer vi att presentera BASC-3, Brown EF/A och Vineland-3 och visa hur dessa skattningsskalor kan administreras digitalt på Q-global. Vi kommer att berätta om möjligheterna med digital administrering och visa vilka resultatrapporter som systemet genererar. Det kommer vara möjligt att ställa frågor i chatten och i slutet av webbinariet, men du kan även skicka dina frågor till oss i förväg!

Tid: 5 september, kl. 13.00–14.00

Anmäl dig genom att maila: melissa.ovsiannikow@pearson.com

När du har anmält dig skickar vi dig en länk till webbinariet. 

Varmt välkommen!

Ta kontakt med våra produktspecialister

Vårt team av psykologer och produktspecialister hjälper dig gärna att hitta rätt plattform och rätt testvertyg utifrån dina behov. 

Personuppgifter och datasäkerhet

Q-interactive använder sig av tvåfaktorsautentisering och kryptering för att säkerställa en säker dataöverföring och datalagring. Här kan du ta del av mer information relaterat till säkerhet. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra tester och kurser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.