Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
Vänligen välj

Hello!

We think you'll enjoy our United States store.Our stores

Select the store you would like to visit.

Additional instructions for website redirect.

webbinarium

Våra webbinarier

På våra kostnadsfria webbinarier får lära dig mer om våra senaste test och digitala plattformar.

Välkommen till ett gratis webbinarium om Brown EF/A. På det här webbinariet kommer våra produktspecialister att presentera hur Brown EF/A är utvecklat, vad det mäter och hur det kan administreras. Brown EF/A är Pearsons nya skattningsskala för att bedöma exekutiva funktioner relaterade till ADHD och ersätter Brown ADD. Webbinariet riktar sig främst till leg. psykologer och PTP-psykologer, eftersom endast psykologer är behöriga att administrera Brown EF/A.  

Om du har en specifik fråga som du vill att vi tar upp under webbinariet, får du gärna skicka den till oss innan webbinariet.  

Tid: Måndag 24 oktober kl. 13.00–14.00 

Anmäl dig genom att maila: melissa.ovsiannikow@pearson.com. 

När du har anmält dig skickar vi dig en länk till webbinariet.   

Varmt välkommen! 

Det här webbinariet kommer att vara öppet för intresserade kliniker från flera europeiska länder. Under webbinariet kommer logopederna Jessi Zechmann och Nancy Castilleja svara på deltagarnas frågor och dela med sig av sina erfarenheter kring utredning och bedömning. 

Varmt välkommen! 

Det här webbinariet kommer att vara öppet för intresserade kliniker från flera europeiska länder. Under webbinariet kommer Pearsons arbetsterapeuter Shelley Hughes och Melinda Cooper svara på dina frågor om bedömning av sensorisk bearbetning och sensorisk profil. 

Varmt välkommen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra tester och kurser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.