Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
webbinarium

Våra webbinarier

På våra kostnadsfria webbinarier får lära dig mer om våra senaste test och digitala plattformar.

Välkommen till ett gratis webbinarium om våra senaste digitala test på plattformen Q-global. På det här webbinariet kommer vi att presentera skattningsskalorna BASC-3, Brown EF/A och Vineland-3 och visa hur dessa test kan administreras digitalt på Q-global. Vi kommer att berätta om möjligheterna med digital administrering och visa vilka resultatrapporter som systemet genererar. Det kommer vara möjligt att ställa frågor i chatten och i slutet av webbinariet, men du kan även skicka dina frågor till oss i förväg!  

Tid: 5 september, kl. 13.00–14.00  

Anmäl dig genom att maila: melissa.ovsiannikow@pearson.com  

När du har anmält dig skickar vi dig en länk till webbinariet.   

Varmt välkommen! 

Välkommen till ett gratis webbinarium om Brown EF/A. På det här webbinariet kommer våra produktspecialister att presentera hur Brown EF/A är utvecklat, vad det mäter och hur det kan administreras. Brown EF/A är Pearsons nya skattningsskala för att bedöma exekutiva funktioner relaterade till ADHD och ersätter Brown ADD. Webbinariet riktar sig främst till leg. psykologer och PTP-psykologer, eftersom endast psykologer är behöriga att administrera Brown EF/A.  

Om du har en specifik fråga som du vill att vi tar upp under webbinariet, får du gärna skicka den till oss innan webbinariet.  

Tid: Måndag 24 oktober kl. 13.00–14.00 

Anmäl dig genom att maila: melissa.ovsiannikow@pearson.com. 

När du har anmält dig skickar vi dig en länk till webbinariet.   

Varmt välkommen! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra tester och kurser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.