fra_gaoss

Fråga produktspecialisterna

Vi får många och bra frågor om våra test. Här kommer vi publicera ett urval så att flera av er får tillgång till svaren. Har du också en fråga till våra produktspecialister? Det kan handla om allt från vilket test som är bäst lämpat i en specifik situation, till hur HIK kan bli lägre än genomsnittet av de andra indexen på Wechsler-skalorna? Skicka din fråga här: 

Ställ en fråga till våra produktspecialister:

Observera att inskickade frågor via det här formuläret kan komma att publiceras i nyhetsbrev samt på vår hemsida. Pearson förbehåller sig rätten att göra ett urval av frågor till publicering; om du har en brådskande fråga eller vill ha personlig kontakt med produktspecialisterna, kontakta oss via den vanliga supporten

Flynneffekten

Hej!

Vad är Flynneffekten? 

Q-global eller Q-interactive

Hej!

Vad är egentligen skillnaden mellan Q-global och Q-interactive? Blir ibland förvirrad över vilken testplattform jag ska använda och varför vissa test finns på den ena och inte på den andra plattformen? 

Fler digitala test?

Hej!

Jag undrar om det finns planer på att digitalisera fler test så de blir tillgängliga på Q-interactive, t.ex. RBANS? Vi vill gå över till digital testning i största möjliga utsträckning och önskar så många test som möjligt på plattformen. 

HIK blir lägre än redan låga index

Hej!

Hur kommer det sig att resultatet på HIK (Hela skalan) kan bli lägre än redan låga resultat på indexen, exempelvis WISC? 

Testning på distans

Hej!

Kommer Q-interactive anpassas för distansadministrering?  

Ojämna profiler?

Hej!

Hur ska jag som psykolog tänka när resultatet från en WISC-testning är ojämnt sett över index? Innebär det att resultatet inte är pålitligt?