ℹSkattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
bannerkurs1

Välkommen till våra utbildningar på Pearson Clinical!

Vi erbjuder utbildningar för dig som arbetar med neuropsykologiska utredningar och andra kliniska bedömningar inom vård, skola och omsorg. Våra utbildningar syftar till att ge dig perspektiv inom aktuella områden, kunskap om ny forskning och utveckling samt möjlighet att fördjupa dina yrkeskunskaper.

Du kan välja bland flera olika utbildningsformat. Vi erbjuder både digitala och fysiska utbildningar. Vi har kortare inspirationsföreläsningar, gratis webbinarier, djupgående seminarier och omfattande kurser. Tanken är att du ska kunna välja det format som passar dig bäst.

Våra föreläsare och kursledare är alla erfarna experter inom sina respektive områden och skickliga på att varva ny forskning och teori med praktiska tips och råd.

Vi ser fram emot att bidra till din fortsatta utveckling!


Lär dig mer om våra utbildningar

Se filmen för att lära dig mer om vilka typer av utbildningar som vi erbjuder på Pearson Clinical. 

Lär känna våra kursledare: Maria Bühler

Om du inte redan har träffat våra kursledare, så vill vi ge dig en chans att bekanta dig med dem. De är alla framstående inom sina respektive områden och har ett stort engagemang inte bara för sina respektive ämnesområden utan även för att sprida kunskap vidare. I den här filmen får du lära känna Maria Bühler.

Vilken utbildning passar dig?

Vi arrangerar olika typer av utbildningar och anpassar utformningen beroende på ämnesområde och hur behovet och förutsättningarna ser ut i olika yrkesgrupper. Vi erbjuder både kortare inspirationsföreläsningar och mer djupgående seminarier. Letar du efter en mer omfattande utbildning, kanske en av våra kurser är något för dig? Vi arrangerar även kostnadsfria webbinarier om våra senaste test och andra aktuella områden.   


Kurser

Vi arrangerar både grundläggande och avancerade kurser, alla med en stark klinisk förankring. Våra kurser löper ofta under flera dagar och är mer omfattande än våra andra utbildningar.

Föreläsningar

Våra föreläsningar syftar till att ge dig inspiration och perspektiv inom aktuella ämnesområden, både testspecifika och de som är av en mer generell karaktär. Alla är utformade för att vara relevanta för ditt kliniska arbete. 

Seminarier

På våra seminarier får du möjlighet att djupdyka inom utvalda områden, som till exempel profiltolkning. De är ofta utformade för en mindre grupp, med möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor och få feedback från vår kliniska expert.

qglobal352

Webbinarier

På våra kostnadsfria webbinarier får du lära dig mer om våra senaste test och digitala plattformar. Många av webbinarierna leds av våra skickliga produktspecialister.

Våra kursledare

Vi har glädjen att kunna erbjuda utbildningar tillsammans med några av de främst kliniska experterna i Sverige inom psykologisk och språklig utredning. Alla har lång klinisk erfarenhet och är skickliga föreläsare. Många har även arbetat med testutveckling, skrivit böcker, samt publicerat vetenskapliga artiklar.

Kontakta oss

Har du frågor om våra utbildningar,, som du vill ha svar på innan du anmäler dig? Har du önskemål om en utbildning, som du skulle vilja se i vårt kursutbud? Ta kontakt med oss direkt. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra test och utbildningar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

top