ℹSkattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
bannervanligafra_gor2

Vanliga frågor om våra utbildningar

Färgen på rutan med pilar (där man anger antal), visar hur många platser som finns kvar på utbildningen. Grön = många platser kvar. Orange = fåtal platser kvar. Röd = fullbokad. Om du har behov att veta exakt hur många platser som finns kvar, t.ex. om du vill boka en utbildningen för flera personer, hör av dig till oss här.

För att boka en plats, börja med att logga in på Pearsons webbshop. Om du inte har ett konto i webbshopen, kan du skapa ett konto här.

När du är inloggad i webbshopen, gå till önskad utbildning och lägg önskat antal platser i kundvagnen. När du har checkat ut få du ett mail till din e-post, som bekräftar att din plats på utbildningen är bokad.

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. 

Pearson använder sig av lärplattformen Adobe Learning Manager för att på ett enkelt sätt kommunicera information om utbildningen till alla kursdeltagare. I samband med att du bokar en plats till en utbildning får du ett välkomstmail till din e-post, med information om hur du loggar in på lärplattformen.


För att få åtkomst till möteslänkar och information om utbildningen som du har bokat, behöver du logga in på lärplattformen Adobe Learning Manager. För att logga in, följ instruktionerna i välkomstmailet från Adobe Learning Manager som skickades till dig i samband med att du bokade utbildningen. Om du inte kan hitta välkomstmailet, så hittar du samma information om du du loggar in här. 

För att logga på lärplattformen gör såhär:

1) Skapa ett Adobe ID genom att klicka här. Om du redan har ett Adobe ID kan du använda det för att logga in, förutsatt att e-postadressen som är knuten till ditt Adobe ID är detsamma som den e-postenadress du angav när du anmälde dig till utbildningen.

2) Klicka på den här länken https://learningmanagereu.adobe.com/pearson-scandinavia och använd ditt Adobe ID för att logga in på lärplattformen och till utbildningen som du ska gå.

Våra kostandsfria webbinarium bokar du här: www.pearsonclinical.se/webbinarium.
Klicka på "Anmäl dig här" och registrera din mailadress. Då får du inbjudan till webbinariet via mail. 

Kontakta oss

Har du frågor om våra kurser, som du vill ha svar på innan du anmäler dig? Har du önskemål om en kurs, som du skulle vilja se i vårt kursutbud? Ta kontakt med oss direkt. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra test och utbildningar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

top