ℹSkattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Samarbete

I utvecklingen av nya test och metoder har vi på Pearson Clinical behov av att samarbeta med såväl kliniker som forskare. Det kan röra sig om allt från översättningsarbete som kräver kunskap om en specifik psykologisk terminologi, till att bidra med expertkunskap från något område, till att samla in data för test under utveckling. Att samarbeta med oss ger dig tidigt kunskap om och insikt i nya produkter, och bidrar till att fler bra metoder snabbare blir tillgängliga för dig och dina kollegor.

Hör av dig till oss!

Vi blir mycket glada om du hör av dig till oss med förslag som rör nya eller befintliga test och metoder. Kanske har du önskemål om publicerat material som ännu inte finns på svenska, har utvecklat ett test inom ramen för din forskning, eller har idéer om hur tillgången till och kvaliteten på något material kan bli bättre. Om du är intresserad av att veta vilka projekt som är planerade eller pågår just nu, kontakta gärna vår kundtjänst

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra test och utbildningar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

top