ℹSkattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Raven's 2

Om Raven's 2

Raven’s 2 Progressive Matrices 2 (Raven’s 2) är ett internationellt välkänt icke-verbalt test för bedömning av generell begåvning hos barn och vuxna. Raven’s 2 är en reviderad version av samtliga tidigare versioner av Ravens progressiva matriser. Testet har helt nya uppgifter och uppdaterade europeiska normer för åldersintervallet 4–69 år. Normdata från Sverige, Norge och Danmark är inkluderade i normunderlaget.

Raven's 2 kan användas i såväl kliniska som arbetspsykologiska sammanhang och går att genomföra helt och hållet digitalt, med en digital uppgiftsbank på över 300 uppgifter. Det gör att omtestning är möjligt omgående utan att riskera träningseffekter.

Vill du veta mer eller prova Raven’s 2 kostnadsfritt för att se om det skulle passa i din verksamhet? Klicka på länkarna nedanför eller kontakta en av våra produktspecialister för en kostnadsfri presentation.

Kontakta våra produktspecialister om våra test

Ange vilket test du är intresserade av i formuläret, så återkommer vi till dig med mer information.

top