Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Q-interactive

Läs mer om Q-interactive här

Digital administrering av test med hjälp av iPads
X

Specifikationer

Administrering Digital testning på iPad- och webbaserad plattform
Tidsåtgång Beroende på valda deltest och testpersonens ålder
Språkversion Svensk
Behörighet Leg. Psykolog
Åldersintervall Beroende på valda deltest
Typ av test Digital testplattform
Licens

Licensen betalas årsvis och innebär ett löpande avtal.
Läs Q-interactive licensvillkor >>
Läs Q-interactive sekretessmeddelande >>
Läs våra Beställningsvillkor>>

Prismodell 

Prismodellen för Q-interactive är baserad på: 

  • Antal årslicenser (en per användare/psykolog) på kontot  
  • Antal förhandsköpta deltest vilka säljs i paket om 50 stycken  

Ta gärna kontakt med oss om du önskar att vi tar fram ett prisförslag för vad Q-interactive skulle kosta för dig/din arbetsplats.  

Detta ingår i en årslicens på Q-interactive:  

  • Tillgång till digitala versioner av WISC-V, WAIS-IV, NEPSY-II och D-KEFS. Läs mer här om vilka deltest som ingår i de olika testbatterierna.  
  • Tillgång till Övningsläget i Q-interactive i vilket du kan öva på att administrera deltest utan kostand  
  • Kontinuerliga uppdateringar, förbättringar och nya funktioner 
  • Genomgång och upplärning i Q-interactive: workshops, användarmanualer och  webbinarier 
  • Obegränsad tillgång till teknisk support 
  • Säker datalagring på Pearsons servrar  

Ta kontakt med oss om du har frågor eller vill veta mer om Q-interactive. Missa inte heller vår nya och kostnadsfria onlinekurs som du kan gå i din egen takt för att lära känna Q-interactive. Läs mer längre ner på sidan. 

Läs mer om vilka test som är tillgängliga i Q-interactive här.

Licenser

En licens gäller i ett år och får användas av en psykolog. Om ni är fem psykologer på arbetsplatsen som ska använda Q-interactive behöver ni ha fem licenser. Licensavtalet är giltigt i ett (1) år och förnyas automatiskt förutsatt att det inte avslutas av beställaren eller Pearson senast två (2) månader före förnyelsedatumet.

Deltest

Deltester förhandsköps i paket om 50 deltest. Det är upp till dig hur många paket om 50 du väljer att förköpa. Du kan när som helst köpa fler deltest. Förhandsköpta deltest samlas i en för kontot gemensam pott. Om du/din arbetsplats förhandsköper 2 paket om 50 deltest kommer ni ha 100 deltest tillgängliga vilka kan användas av alla användare på kontot.  

Förköpta deltest är giltiga och kan förbrukas så länge licensen är aktiv. Kvarvarande deltest vid licensårets slut medföljer till nästa år vid förnyelse av licensen.  

Q-interactive onlinekurs

Kursbeskrivning
I den här onlinekursen får du en introduktion till Pearsons digitala testplattform Q-interactive. Med hjälp av Q-interactive kan du administrera psykologiska test digitalt och få ut automatiska resultatrapporter. Allt finns på samma ställe – manualer, protokoll, stimulusböcker och tidtagarur – och med hjälp av inbyggda testanvisningar blir du påmind om regler och poängsättning. 
 
Läs mer om kursen här

Prova på Q-interactive

Vi erbjuder en 30-dagars provperiod på Q-interactive som ger dig möjlighet att kostnadsfritt utforska Q-interactives funktioner och fördelar. Under provperioden kan du obegränsat administrera alla tillgängliga test och generera exempelrapporter kostnadsfritt. Jag vill prova Q-interactive ››

I Q-interactive finns också ett övningsläge där du som redan har en licens på Q-interactive kan administrera deltest kostnadsfritt. Skillnaden mellan administrering i övningsläget och en vanlig testadministrering i Q-interactive är att du i övningsläget bara får fram exempelrapporter, alltså inga reella resultat på din testning. 

Demonstration av Q-interactive

Det finns flera möjligheter att få en förevisning av Q-interactive innan ni köper det. Du kan beställa en demonstration till din arbetsplats så kommer vi ut och presenterar Q-interactive. Då får du en genomgång av Q-interactive samt får möjlighet att prova systemet på plats. Klicka här för att boka en demonstration av Q-interactive ››

Räkneexempel

Kontakta oss för räkneexempel på årspris utifrån olika faktorer, så som antal psykologer och antal administrerade test per år. Hör gärna av dig för en uppskattning av vad som skulle passa bäst för just din mottagning!

Kompletterande material som behövs för administrering för respektive test:

WISC-V
WAIS-IV
D-KEFS
NEPSY-II

Teknisk information

Läs mer här. 

 

CE-SE

Innan du lägger produkter i din kundvagn ber vi dig kontrollera att ditt yrke överensstämmer med den "Behörighet" som är angiven under "Specifikationer" på denna sida.

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Exkl. moms
Q-interactive, årslicens för 1 användare
Art.nr 0000000100010
1 500,00 kr
Q-interactive - Förköp av 50 deltest
Art.nr 0000000100005
850,00 kr
Grupperade produktartiklar
Produktnamn Exkl. moms
Q-interactive onlinekurs - Q-interactive onlinekurs
Art.nr course:1114707_1167861 / 0000001600001
0,00 kr
Moms tillkommer på alla priser.