Q-interactive

X

Specifikationer

Administrering Digital testning på iPad- och webbaserad plattform
Tidsåtgång Beroende på valda deltest och testpersonens ålder
Språkversion Svensk
Behörighet Leg. Psykolog
Åldersintervall Beroende på valda deltest
Typ av test Digital testplattform
Licens

Licensen betalas årsvis och innebär ett löpande avtal.
Läs Q-interactive licensvillkor >>
Läs Q-interactive sekretessmeddelande >>
Läs våra Beställningsvillkor>>

Prismodellen för Q-interactive är baserad dels på en årlig användarlicens och dels på antalet administrerade deltest. En licens på Q-interactive är inte bunden till ett specifikt test utan ger dig tillgång till alla test på plattformen. Priset är oberoende av vilket testbatteri som används. Detta möjliggör en flexibel användning som kan anpassas efter dina behov. Så du kan exempelvis välja 5 deltest ur WISC-V och 3 deltest ur NEPSY-II, och betala för 8 deltest.

Du kan välja att faktureras i efterhand för det antal deltest du administrerat och du debiteras endast för de deltest du använt. Du kan även välja att till ett förmånligare pris förköpa ett visst antal deltest som du sedan kan använda när du vill, så länge du har en aktiv licens på Q-interactive. Det slutgiltiga priset varierar alltså beroende på hur stor din användning är.

Du kan lägga till och ta bort valfritt antal deltest kostnadsfritt, du debiteras enbart för administrerade deltest. Administreringen av ett deltest påbörjas när du sveper över deltestets förstasida på Assess. För deltest som administreras efter fördröjning (t.ex. NEPSY-II Minne för figurer) debiteras ingen extra kostnad.

Kontakta oss för köp av Q-interactive ››

Licenser

En licens på Q-interactive ger tillgång till alla digitala test på plattformen.
Läs mer om test på Q-interactive ››

Licenserna gäller per år och testledare/psykolog. Fler användare per mottagning ger ett sänkt styckpris.

Licensen betalas årsvis och innebär ett löpande avtal. Avtalet på årslicensen gäller ett (1) år och förlängs automatiskt om det inte sägs upp av beställaren eller Pearson senast två (2) månader innan avtalstiden löper ut. Förköpta deltest är giltiga och kan förbrukas så länge licensen fär aktiv.

Deltest

Det finns två sätt att köpa deltest.

Köp av deltest direkt i appen. 
Du administrerar deltest obegränsat och faktureras i efterhand för antal deltest som administrerats.

Förköp deltest, Detta ger ett sänkt styckpris och du sparar mer per test ju fler du förköper. 

PROVA PÅ Q-INTERACTIVE

Vi erbjuder en 30-dagars provperiod på Q-interactive som ger dig möjlighet att kostnadsfritt utforska Q-interactives funktioner och fördelar. Under provperioden kan du obegränsat administrera alla tillgängliga test och generera exempelrapporter kostnadsfritt.

I Q-interactive finns ett övningsläge där du som redan har en licens på Q-interactive kan administrera kostnadsfritt. Skillnaden mellan administrering i övningsläget och en vanlig testadministrering i Q-interactive är att du i övningsläget bara får fram exempelrapporter, alltså inga reella resultat på din testning. 
Jag vill prova Q-interactive ››

DEMONSTRATION AV Q-INTERACTIVE

Det finns flera möjligheter att titta på Q-interactive innan köp. I höst kommer vi från Pearson att presentera Q-interactive på flera mässor runtom i landet. Du kan också beställa en demonstration till din arbetsplats så kommer vi ut och presenterar Q-interactive. Då får du en genomgång av Q-interactive samt får möjlighet att prova systemet på plats. Klicka här för att önska en demonstration av Q-interactive ››

RÄKNEEXEMPEL

Kontakta oss för räkneexempel på årspris utifrån olika faktorer, så som antal psykologer och antal administrerade test per år. Hör gärna av dig för en uppskattning av vad som skulle passa bäst för just din mottagning!

KOMPLETTERANDE MATERIAL

WISC-V
WAIS-IV
D-KEFS
NEPSY-II

Vänligen logga in för att handla i webshoppen.

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Exkl. moms
Q-interactive - Förköp av upp till 750 deltest
17,00 kr
Q-interactive - Förköp av 751-5000 deltest
15,00 kr
Q-interactive - Förköp av 5001+ deltest
13,00 kr
Q-interactive, årslicens för 1 användare
1 400,00 kr
Q-interactive, årslicens för 1 användare
1 200,00 kr
Q-interactive, årslicens för 1 användare
1 000,00 kr
Moms tillkommer på alla priser.

Teknisk information

För att använda Q-interactive behöver du följande:

  • 2 st iPad (minst 16 GB lagringsutrymme)
  • Vänligen uppmärksamma att från september 2020 stöds enbart iPad med iOS 12 eller senare på Q-interactive.
  • En dator med internetuppkoppling (Mac eller PC) 
  • Ställbart iPadfodral*
  • 1 st Styluspenna* 

* Rekommenderas. Krävs ej för att använda Q-interactive.

Om du ska köpa en ny iPad i samband med att du köper Q-interactive rekommenderar vi dig att köpa någon av de senaste modellerna. I tabellen nedan listas vilka modeller som kan användas som testledarens enhet och vilka som kan användas som testpersonens enhet. iPaden kan anslutas till internet antingen via Wi-Fi eller mobilnät (cellular). Observera att all hårdvara köps separat.

Vi kommer att upphöra med att stödja för iPad 2, iPad 3 och iPad Mini i september 2018. Du som redan använder dessa enheter kan fortsätta använda dem fram till dess men måste redan nu planera för att byta ut dina äldre iPad i år. Besök https://www.apple.com/se/recycling/ för att återvinna dina gamla enheter och få presentkort för nya.

 

iPad-enheter som stöds:

 

Webbläsare som stöds:

Chrome Stöds
Internet Explorer (11+) Stöds
Safari (9+) Stöds
Firefox Stöds
Microsoft Edge Stöds

 

CE-SE