pearsonacademySE

Information om våra kurser

Vi erbjuder kurser i CELF, WAIS och D-KEFS med hjälp av externa utbildare. Här nedanför ser du aktuella kurser. Du kan också anmäla intresse för kommande kurser i formuläret längre ner på sidan. 

Vi på Pearson kommer även inleda en ny satsning där vi kommer att erbjuda onlinekurser kring flera av våra tester. Utbildningarna kommer att finnas tillgängliga via en utbildningsportal på vår hemsida, där man även kommer att kunna finna relevant forskning gällande våra produkter samt hur de kan användas i psykologiskt arbete. Utbildningarna kommer att fokusera på våra test, både kring hur de fungerar att administrera, men också kring hur resultat kan tolkas och användas i kliniskt syfte. Mer information kommer att komma inom kort!

Lightbulb_2_RGB

Kurs i kvalificerad neuropsykologisk utredning med WAIS & D-KEFS – Fåtal platser kvar!

Målet med kursen är att ge kursdeltagarna grundläggande samt fördjupade kunskaper och färdigheter i neuropsykologisk utredningsmetodik och lägga grunden för ett optimalt användande av de neuropsykologiska testbatterierna WAIS-IV och D-KEFS. Läs mer här.

Lightbulb_2_RGB

Behörighetsgivande kurs i CELF-4 med Astrid Frylmark

Läs mer och anmäl dig här.

Lightbulb_2_RGB

Vill du lära dig grunderna i WAIS-IV?

Kursen fokuserar på WAIS-IV och ger dig kunskapen du behöver för att använda och tolka testet på ett så säkert och kvalitativt sätt som möjligt. Läs mer och anmäl dig här.

Lightbulb_2_RGB

”Patienterna i gråzonen” – en halvdags föreläsning om Borderline Intellectual Functioning

På grund av hög efterfrågan kommer Christine hålla föreläsningen vid två tillfällen. Tillagt datum: 9 december. Första datumet 12 november är fullbokat. Christine Bedinger, leg. psykolog och specialist i neuropsykologi, föreläser om bland annat den senaste internationella forskningen kring gruppen Borderline Intellectual Functioning. Läs mer och anmäl dig här.

Fyll i vilka kurser du är intresserad av så kontaktar vi dig för mer information.

Test

            

Kontakt

WPPSI-IV, WISC-IV Integrated, WISC-V, NEPSY-II & Vineland-IIeva.tideman@psy.lu.se
WAIS-IV, D-KEFShttp://kognitia.se/
CELF-4Ordaf.se
Q-interactive Kontakta oss
Psykologiska test i arbetslivet