pearsonacademySE

Våra kurser

Vi erbjuder kurser i CELF, WAIS och D-KEFS med hjälp av externa utbildare. Här nedanför ser du aktuella kurser. Du kan också anmäla intresse för kommande kurser i formuläret längre ner på sidan. 

Vi på Pearson kommer även inleda en ny satsning där vi kommer att erbjuda onlinekurser kring flera av våra tester. Utbildningarna kommer att finnas tillgängliga via en utbildningsportal på vår hemsida, där man även kommer att kunna finna relevant forskning gällande våra produkter samt hur de kan användas i psykologiskt arbete. Utbildningarna kommer att fokusera på våra test, både kring hur de fungerar att administrera, men också kring hur resultat kan tolkas och användas i kliniskt syfte. Mer information kommer att komma inom kort!

”Patienterna i gråzonen” – en halvdags föreläsning om Borderline Intellectual Functioning

Christine Bedinger, leg. psykolog och specialist i neuropsykologi, föreläser om bland annat den senaste internationella forskningen kring gruppen Borderline Intellectual Functioning. 

Vill du lära dig grunderna i WAIS-IV?

Kursen fokuserar på WAIS-IV och ger dig kunskapen du behöver för att använda och tolka testet på ett så säkert och kvalitativt sätt som möjligt. 

Kurs i kvalificerad neuropsykologisk utredning med WAIS & D-KEFS 

Målet med kursen är att ge kursdeltagarna grundläggande samt fördjupade kunskaper och färdigheter i neuropsykologisk utredningsmetodik och lägga grunden för ett optimalt användande av de neuropsykologiska testbatterierna WAIS-IV och D-KEFS. 

Behörighetsgivande kurs i CELF-4 med Astrid Frylmark

Ny kurs planeras till våren 2022. Håll utkik här och i nyhetsbrev. 

Fyll i vilka kurser du är intresserad av så kontaktar vi dig för mer information.

Test

            

Kontakt

WPPSI-IV, WISC-IV Integrated, WISC-V, NEPSY-II & Vineland-IIeva.tideman@psy.lu.se
WAIS-IV, D-KEFShttp://kognitia.se/
CELF-4Ordaf.se
Q-interactive Kontakta oss
Psykologiska test i arbetslivet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra tester och kurser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.