Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
Vänligen välj

Hello!

We think you'll enjoy our United States store.Our stores

Select the store you would like to visit.

You will be redirected to your favourite store.

kurser_1_

Våra utbildningar

Vi har många spännande utbildningar som ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper i psykologisk utredning och relaterade områden. Vi erbjuder kortare föreläsningar, djupgående seminarier och omfattande kurser. På våra föreläsningar får du nya perspektiv på arbete med olika patientgrupper som du möter i din verksamhet. Våra seminarier fördjupar dina kunskaper inom utvalda testområden. För dig som önskar en omfattande genomgång av hur du administrerar och tolkar resultat från några av våra mest populära test, erbjuder vi även ett antal kurser. Missa inte heller vår nya självstudiekurs i Q-interactive, vår digitala plattform för administrering av test såsom WISC och WAIS. 

Kurser

I den här kursen får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper i WAIS-IV och bekanta dig med D-KEFS som ett instrument för bedömning av exekutiv funktion. Under de två första dagarna varvas teori med kliniska fallexempel och kursen avslutas med en uppföljningsdag där tidigare förvärvade kunskaper appliceras på ett antal testprofiler.

Lär dig grunderna i Q-interactive med vår självstudiekurs. Du påbörjar kursen när du vill och genomför den i din egen takt.  

Vår utbildning Psykologiska test i arbetslivet ger en gedigen introduktion till området. Utbildningen passar för såväl yrkesverksamma, som för högre utbildning inom HR- och personalvetarområdet, och för psykologprogram.

Föreläsningar

Christine Bedinger, leg. psykolog och specialist i neuropsykologi, föreläser om bland annat den senaste internationella forskningen kring gruppen Borderline Intellectual Functioning. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra tester och kurser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.