Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Aktuellt

Mässor & Event

 Möt oss på årets mässor och event

Sverige

Datum

Ort

SNPF:s Riksstämma 22-24 januari Helsingborg
HR Personal och chef 19-20 februari Stockholm
Nätverks- och kompetensdagar för primärvårdspsykologer 25-26 mars Örebro
PS20 17-19 april Karlstad
SITS kongress 2020 9-10 oktober Stockholm

Norge

Dato

Sted

Norsk Nevropsykologisk årsmøte --- ---

Danmark

Dato

Sted

PPF´s årsmøde 10-11 marts Nyborg strand
ALF (Audiologopædisk Forening) 23-24 marts Nyborg strand
SDN årskursus 2020 24-25 september Sinatur, Nyborg
KAPS generalforsamling 22-24 oktober Vingsted

 

Öppet Hus hos Pearson: Torsdag 22 november kl 16.30 – 18.00!

Mingel

Efter önskemål av våra kunder kommer vi på Pearson att öppna dörrarna till vårt kontor under hösten. Syftet är att du ska ha möjlighet att komma hit och ställa dina frågor om våra test. Vi ger dig också möjlighet att prova på de test som du kanske vanligtvis inte använder i ditt arbete. Ingen föranmälan krävs. Välkommen till Gustavslundsvägen 137 i Bromma.

Testa frukost hos Pearson! Torsdag 15 november kl 08.00 – 09.00

Frukost

Vill du veta mer om hur vi jobbar med testutveckling? Få en psykometrisk crash course, tjuvkika på några nyheter och fråga om allt mellan himmel och jord som rör psykologiska test?

Vi informerar och svarar efter bästa förmåga. Och bjuder på frukost förstås!

Tid: Torsdag 15 november, klockan 08:00 – 09:00. Frukost serveras från klockan 07:30.
Plats: The Park, Sveavägen 98, Stockholm.

VÄLKOMMEN!

Se till att säkra din plats. Anmäl dig nu >>

Webbinarium om Sensory Profile 2 med Winnie Dunn

Winnie Dunn & Sensory Profile 2

Winnie Dunn, skaparen av skattningsskalorna Sensory Profile 2, kommer att hålla ett kostnadsfritt webbinarium för våra skandinaviska kunder torsdag den 1 november klockan 15:00 – 16:30.

Webbinaret sänds live från Kansas, USA, och är helt på engelska. Ta tillfället i akt att ta del av Winnies kunskaper och ställa frågor. Allt du behöver för att delta är tillgång till en dator med internetuppkoppling.

Anmäl dig här för att säkra en plats ››

Öppet Hus: Tisdag 18 september kl 16.30-18.00!

På önskemål av våra kunder kommer vi på Pearson att öppna dörrarna till vårt kontor under hösten. Syftet är att du ska ha möjlighet att komma hit och ställa dina frågor om våra test. Vi ger dig också möjlighet att prova på de test som du kanske vanligtvis inte använder i ditt arbete. Ingen föranmälan krävs. Välkommen till Gustavslundsvägen 137!

Nu kommer tvåfaktorsautentisering till Q-interactive och Q-global

Tvåfaktorsautentisering

5 mars och 19 april 2018 kommer Pearson att införa tvåfaktorsautentisering (2FA) vid inloggning på våra digitala plattformar. 2FA kommer att aktiveras den 5 mars på Q-interactive och den19 april på Q-global.

Vad innebär detta då för dig som kund? Jo, att du som användare bekräftar din identitet när du loggar in. Det är upp till dig eller din verksamhet vilken metod du väljer men ni måste registrera minst en inloggningsmetod utöver ditt användarnamn och lösenord. Det finns en guide på vår webbsida om hur du går tillväga. Några av de vanligaste frågorna om 2FA finns besvarade i FAQ och vi har också tagit fram en guide för hur du sätter upp din tvåfaktorsautentisering.

Q-interactive FAQ >>

Läs guiden till Q-interactive här (PDF) >>

Läs guiden till Q-global här (PDF) >>

Q-interactive - Webbinarium

Webbinarium

Vill du administrera WISC-V, WAIS-IV, D-KEFS och NEPSY-II digitalt? En licens på Q-interactive ger dig tillgång till alla dessa test på ett och samma ställe.

Under hösten har vi varit på olika orter runtom i landet och hållit workshops i Q-interactive. Dessa har varit mycket uppskattade vilket har gjort att många kunder inte fått möjlighet att delta. För att ge fler denna chans har vi bestämt oss för att hålla i ett webbinarium den 11 december kl. 14.00 - 15.30.

På webbinariet kommer du få en presentation och demonstration av Q-interactive samt möjlighet att ställa frågor. Detta är en chans att få en inblick i Q-interactive, helt kostnadsfritt. Anmäl dig redan nu, det är begränsat antal platser.

Klicka här för att anmäla dig >>