ℹSkattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Beställningar som görs före den 15 december kl. 12.00 kommer att levereras och faktureras under 2023, med reservation för oförutsedda händelser.

Föreläsning: "Hur kan man individualisera testresultat och öka den ekologiska validiteten?"

Datum: 26 oktober

Tid: 10.00 - 11.30

Plats: Digitalt

Föreläsare: Christine Bedinger

Classroom_1_RGB

Om föreläsningen

I den här föreläsningen kommer du att få lära dig mer om hur man kan individualisera testresultaten och därmed förhoppningsvis öka den ekologiska validiteten, så att det på riktigt blir hjälpsamt för den som blir testad.

Praktisk information

När är föreläsningen?
26 oktober
Tid
10.00 - 11.30
Var är föreläsningen?
Online
Var kostar föreläsningen?

950 kr exkl. moms

Föreläsare

Christine Bedinger är specialist i neuropsykologi och har särskilt intresserat sig för potentialen i att kombinera psykometriska resultat med processanalyser och kvalitativa observationer som ett sätt att "klä på" siffrorna. Hon har mångårig erfarenhet av både den kliniska tillämpningen och utvecklingen av dessa metoder inom neuropsykologisk testmetodik. Christine har länge samarbetat med Pearson som klinisk expert i våra kurser och i flera utvecklingsprojekt med neuropsykologiska testbatterier.

Hur bokar jag en plats?

Såhär går du tillväga för att boka en plats på våra kurser:

1. Maila oss nedanstående information för att registrera dig: melissa.ovsiannikow@pearson.com
- Namn och titel (t.ex. leg. psykolog)
- E-postadress
- Arbetsplatsens namn

2. När du är registrerad, skickar vi dig en länk till webbshopen där du kan beställa kursen. 

3. Logga in i vår webbshop (eller skapa ett konto), klicka på länken och följ instruktionerna för att lägga beställningen.

4. När beställningen är genomförd får du en orderbekräftelse till din mail. Nu är du anmäld!

Bokningsvillkor

Bokningen är bindande och antal platser är begränsade. Vid förhinder att delta, glöm inte att avboka din plats senast 4 veckor innan föreläsningen. Avbokning görs skriftligen och snarast till oss (maila melissa.ovsiannikow@pearson.com) senast 4 veckor innan föreläsningen. Sker avbokningen mindre än 4 veckor före föreläsningens start, debiteras 50 % av avgiften. Vid för få anmälda kan föreläsningen ställas in och avgiften återbetalas. Faktura skickas per post. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Alla priser är exklusive moms.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du få aktuell information om våra test och utbildningar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.