Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.

Profiltolkning och fallkonsultation med CELF-4

X

Specifikationer

Tidsåtgång 2 halvdagar
Behörighet Leg. Psykolog, Leg. Logoped, Utbildning CELF-4
Kurser Onlinekurs/seminarium med kursledare

Kursbeskrivning
På den här utbildningen kommer du att få möjlighet att fördjupa dina kunskaper om CELF-4 och vässa din förmåga att tolka testresultat. Med utgångspunkt i olika fiktiva patientprofiler kommer utbildningsledaren att leda diskussioner om tolkning av testresultatet ur olika perspektiv. Alla deltagare kommer även att få presentera varsitt avidentifierat patientfall för fallkonsultation och feedback. 


Omfattning:
2 halvdagar
Datum:
9 och 11 maj Flyttat till 8 och 9 maj
Tid: Kl.13.00-16.30
Plats: Digitalt

Målgrupp 
1. Leg psykolog, leg logoped eller behörighetsgivande utbildning i CELF-4
2. Erfarenhet av att utreda med CELF-4

Förberedelser
Alla deltagare behöver skicka in ett avidentifierat patientfall innan utbildningen startar, som underlag inför fallkonsultation. Mer information om detta ges i samband med anmälan. 

Utbildningsledare
Astrid Frylmark

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande och antal platser är begränsade. Vid förhinder att delta, glöm inte att avboka din plats senast 4 veckor innan föreläsningen. Avbokning görs skriftligen och snarast till oss (maila melissa.ovsiannikow@pearson.com) senast 4 veckor innan föreläsningen. Sker avbokningen mindre än 4 veckor före föreläsningens start, debiteras 50 % av avgiften. Vid för få anmälda kan föreläsningen ställas in och avgiften återbetalas. Faktura skickas per post. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Alla priser är exklusive moms.

Kursledare

Astrid Frylmark
Astrid Frylmark
Astrid Frylmark är leg. logoped och en av Sveriges mest erfarna experter inom språkstörning, språkutveckling och dyslexi. Hon har erfarenhet av arbete inom en mängd olika verksamheter och har arbetat både som handläggare och chef; inom kommun, landsting och privatmottagning; i glesbygden och i storstäder. Astrid var även involverad i tillkomsten av den skandinaviska versionen av CELF-4 och är nu engagerad i utvecklingsarbetet för CELF-5. Efter många år som verksam logoped driver hon idag OrdAF AB, ett företag med förlagsverksamhet och utbildningar om språkstörning och dyslexi för andra yrkesgrupper. Astrid brinner för logopedyrket och säger: ”Fast det är länge sen jag tog examen är det fortfarande så roligt att vara logoped! Jag vet inte mycket som är mer meningsfullt att arbeta med än att på olika sätt underlätta människors språkliga kommunikation”.
2 Kurser
Innan du lägger produkter i din kundvagn ber vi dig kontrollera att ditt yrke överensstämmer med den "Behörighet" som är angiven under "Specifikationer" på denna sida.

Grupperade produktartiklar
Produktnamn Exkl. moms
Profiltolkning och fallkonsultation med CELF-4 - 8 och 9 maj
Art.nr course:1449249_1511648 / 0000000570020
3 500,00 kr
Moms tillkommer på alla priser.