Skattningsskalor på ukrainska och ryska: Vi tillhandahåller kostnadsfria versioner av BDI-2, BAI och Beck ungdomsskalor. Läs mer här.
Vänligen välj

Hello!

We think you'll enjoy our United States store.Our stores

Select the store you would like to visit.

Additional instructions for website redirect.

Fördjupande profiltolkning med WAIS-IV

Datum: 17/11

Tid: 13.00-16.00

Plats: Digitalt

Kursledare: Christine Bedinger

GettyImages-1138142697_LowRe

Om seminariet

Detta halvdagsseminarium fokuserar främst på en fördjupande och kliniskt inriktad profiltolkning av WAIS-IV med utgångspunkt i olika typer av fiktiva patientprofiler som föreläsaren tillhandahåller som underlag. Seminariet passar dig som gått våra tidigare kurser i WAIS-IV eller på annat sätt tillägnat dig både teoretisk och klinisk erfarenhet av instrumentet och nu vill vässa dina förmågor ytterligare gällande psykometrisk, processinriktad och kvalitativ tolkning av testresultat. Det kan även finnas möjlighet för några deltagare att presentera egna avidentifierade testprofiler för fallkonsultation.

Målgrupp
Seminariet riktar sig till leg psykologer med klinisk erfarenhet av WAIS-IV.

Praktisk information

Var är seminariet?
Online.
När är seminariet?
17 november kl. 13.00–16.00
Vad kostar seminariet?

3000 exkl. moms.  

Kursledare

Christine Bedinger – Leg psykolog, Specialist i neuropsykologi, Kognitia Psykologkonsult AB.

Christine har lång klinisk erfarenhet inom psykiatriska verksamheter och framförallt inom psykiatrisk heldygnsvård där hon under många år arbetat med utredning, bedömning och diagnostik av patienter med psykossjukdomar, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, personlighetssyndrom och andra svåra och komplexa psykiatriska tillstånd. Hon har ett stort intresse för och lång kliniskt erfarenhet av metodiken Therapeutic Assessment som syftar till att ge en terapeutisk effekt av utredningen. Christine har länge arbetat med handledning, konsultation och utbildning inom neuropsykologi och psykiatri. Hon har arbetat i flera projekt med neuropsykologiska testbatterier såsom WAIS-III NI, D-KEFS, WAIS-IV, Q-interactive och för närvarande som klinisk expert i arbetet med skandinaviska WAIS 5.

Hur bokar jag en plats?

Såhär går du tillväga för att boka en plats på våra kurser:

1. Maila nedanstående information till melissa.ovsiannikow@pearson.com:
- Namn och titel (t.ex. leg. psykolog)
- E-postadress
- Arbetsplatsens namn

2. När du är registrerad, skickar vi dig en länk till webbshopen där du kan beställa kursen.

3. Logga in i vår webbshop (eller skapa ett konto), klicka på länken och följ instruktionerna för att lägga beställningen.

4. När beställningen är genomförd får du en orderbekräftelse till din mail. Nu är du anmäld!

Bokningsvillkor

Bokningen är bindande och antal platser är begränsade. Vid förhinder att delta, glöm inte att avboka din plats senast 4 veckor innan kursstart. Avbokning görs skriftligen och snarast till oss (maila melissa.ovsiannikow@pearson.com) senast 4 veckor innan kursstart. Sker avbokningen mindre än 4 veckor före utbildningens start, debiteras 50 % av utbildningsavgiften. Vid för få anmälda kan seminariet ställas in och utbildningsavgiften återbetalas. Faktura skickas per post. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Alla priser är exklusive moms.

Kontakta våra produktspecialister om våra test

Ange vilket test du är intresserade av i formuläret, så återkommer vi till dig med mer information.