WAIS-IV Fördjupande profiltolkning och fallkonsultation

Detta halvdagsseminarium djupdyker i klinisk profiltolkning av WAIS-IV med utgångspunkt i olika fiktiva patientprofiler. Det kan även finnas möjlighet för några deltagare att presentera egna avidentifierade testprofiler för fallkonsultation. Seminariet riktar sig till dig som gått våra tidigare kurser i WAIS-IV eller på annat sätt tillägnat dig både teoretisk och klinisk erfarenhet av instrumentet.

Datum: 12 maj, 2022

Seminarieledare: Christine Bedinger

Plats: Online

GettyImages-1138142697_LowRe

Innehåll

Detta halvdagsseminarium fokuserar främst på en fördjupande och kliniskt inriktad profiltolkning av WAIS-IV med utgångspunkt i olika typer av fiktiva patientprofiler som föreläsaren tillhandahåller som underlag. Seminariet passar dig som gått våra tidigare kurser i WAIS-IV eller på annat sätt tillägnat dig både teoretisk och klinisk erfarenhet av instrumentet och nu vill vässa dina förmågor ytterligare gällande psykometrisk, processinriktad och kvalitativ tolkning av testresultat. Det kan även finnas möjlighet för några deltagare att presentera egna avidentifierade testprofiler för fallkonsultation.

Målgrupp

Seminariet riktar sig till leg psykologer med klinisk erfarenhet av WAIS-IV.

Om WAIS-IV

WAIS-IV är västvärldens mest använda neuropsykologiska testinstrument, och används vid neuropsykologiska och neuropsykiatriska utredningar och bedömningar på ungdomar och vuxna. Testet används inom många olika verksamheter och ett brett spektrum av frågeställningar, såväl diagnostiska som funktionsinriktade.

Seminarieledare

Christine Bedinger – Leg psykolog, Specialist i neuropsykologi, Kognitia Psykologkonsult AB.

Christine har lång klinisk erfarenhet inom psykiatriska verksamheter och framförallt inom psykiatrisk heldygnsvård där hon under många år arbetat med utredning, bedömning och diagnostik av patienter med psykossjukdomar, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, personlighetssyndrom och andra svåra och komplexa psykiatriska tillstånd. Hon har ett stort intresse för och lång kliniskt erfarenhet av metodiken Therapeutic Assessment som syftar till att ge en terapeutisk effekt av utredningen. Christine har länge arbetat med handledning, konsultation och utbildning inom neuropsykologi och psykiatri. Hon har arbetat i flera projekt med neuropsykologiska testbatterier såsom WAIS-III NI, D-KEFS, WAIS-IV, Q-interactive och för närvarande som klinisk expert i arbetet med skandinaviska WAIS 5.

Praktiskt information 

Var är seminariet?
Online.
När är seminariet?
12 maj kl. 13–16
Vad kostar seminariet?

3000 exkl. moms.  

Anmälningsvillkor

Bokningen är bindande och antal platser är begränsade. Vid förhinder att delta, glöm inte att avboka din plats senast 4 veckor innan kursstart. Avbokning görs skriftligen och snarast till oss (maila melissa.ovsiannikow@pearson.com) senast 4 veckor innan kursstart. Sker avbokningen mindre än 4 veckor före utbildningens start, debiteras 50 % av utbildningsavgiften. Vid för få anmälda kan kursen ställas in och kursavgiften återbetalas. Faktura skickas per post. Betalningsvillkor är 30 dagar netto. Alla priser är exklusive moms.
 

Hur anmäler jag mig? 

1. Maila oss nedanstående information för att registrera dig: melissa.ovsiannikow@pearson.com

  • Namn och titel (t.ex. leg. psykolog)
  • E-postadress
  • Arbetsplatsens namn

2. Du får en länk till webshopen där du kan beställa kursen.

3. När beställningen är gjord, skicka orderbekräftelsen till oss.

4. Nu är du anmäld! 

Kontakta våra produktspecialister om våra test

Ange vilket test du är intresserade av i formuläret, så återkommer vi till dig med mer information.